Vindusbytte for borettslag og sameie

Vi tar hånd om hele prosessen!
Fra gratis befaring der vi finner den beste løsningen for borettslaget, til levering og montering av vinduene.

Skifting av vinduer i Oslo

Om Signum

Signum er et norsk selskap og ble startet med mål om å gjøre det enkelt å skifte vinduer. Med mye kunnskap og hundrevis av vindusbytter for fornøyde kunder bak oss, vet vi hva som må til for å sikre et godt resultat i ditt borettslag/sameie.

Med en enkel 4-stegs prosess der vi tar hånd om alt, kan du føle deg trygg helt fra valg av vinduer til ferdig resultat. 

Signum leverer til en rekke områder på Østlandet, blant annet Asker, Bærum, Drammen, Jessheim, Lier, Lillestrøm, Lørenskog, Nesodden, Oppegård og Oslo. Er du usikker på om vi tilbyr våre tjenester til ditt borettslag/sameie, er du alltid velkommen til å ta kontakt.

Dette får du når vi bytter vinduer i ditt borettslag/sameie

Prosjektledelse

En av våre dedikerte medarbeidere tar seg av prosjektledelsen gjennom hele prosessen.

Gjennomføringsplan

Signum legger en plan for gjennomføring av hele prosjektet, som deretter presenteres for dere i styret.

Tilvalg

Vi setter opp en liste med mulige tilvalg. Styret kan velge hvilke tilvalg som skal dekkes av borettslaget/sameiet og hvilke som den enkelte beboer må bekoste selv.

Informasjon og varsling

Med Signums informasjon- og varslings-tjeneste sender vi i god tid ut informasjon, varsel og påminnelser, direkte til den enkelte beboer under hele prosessen.

Avtalebooking

Vi tar oss av all administrasjon og avtaler tidspunkt for kontrollmåling, montering og kvalitetssikring direkte med den enkelte beboer.

Kvalitetssikring

Vi utfører ferdigbefaring i alle boenheter hvor vi kvalitetssikrer resultatet på arbeidet og sjekker at alle produkter fungerer som de skal.

Vedlikehold

Etter ferdigstillelse sender vi ut forvaltning, drift- og vedlikeholdsinformasjon til alle beboere, slik at alle kan ta best mulig vare på de nye vinduene.

Vi har alt som trengs!

Velg blant mange forskjellige åpningsfunksjoner, farger eller funksjonsglass, for eksempel selvrensende eller soldempende glass.
Velg blant mange dører i klassisk eller morderne stil som finnes i en mengde farger. Kanskje du også vil ha en digital dørlås?
Vi har et bredt sortiment av lister i både klassisk og moderne stil. Disse kan bestilles i akkurat den fargen du ønsker.

Tilbehør

Velg blant mange typer håndtak, ventiler og annet tilbehør til dine nye vinduer og dører.

Slik fungerer det

1. Befaring

Sammen med dere ser vi på omfanget og forutsetningene for prosjektet. Vi kommer med anbefalinger rundt valg av produkter og fremdrift. Etter befaringen lager vi et tilbud og avtaler et oppklaringsmøte for å gå gjennom eventuelle spørsmål.

2. Planlegging & oppmåling

Vi lager en gjennomføringsplan for hele prosjektet, samt utfører kontrollmålinger i alle beboerenheter der vi også avtaler eventuelle tilvalg. Etterpå bestiller vi alle produkter som senere leveres direkte fra fabrikk.

3. Montering

Med gjennomføringsplanen som grunnlag, skifter våre flinke montører ut vinduene. Vi arbeider metodisk og ferdigstiller boenhet for boenhet. Vi sørger for at alle de gamle vinduene gjenvinnes etter gjeldende regelverk.
Pris for å bytte ut gamle vinduer
Pris for å bytte ut gamle vinduer

4. Ferdigbefaring

Vi utfører ferdigbefaringer i alle boenheter, hvor vi kvalitetssikrer arbeidet og sjekker at alle produkter fungerer som de skal. Under ferdigbefaringen har beboerne mulighet til å stille spørsmål og få tips og råd.

Fyll ut skjemaet under for å bestille gratis befaring til borettslag/sameie

Denne nettsiden bruker cookies for at du skal ha best mulig opplevelse.