Trenger du funksjonsglass?

Det er lurt å tenke over om du har behov for funksjonsglass i dine nye vinduer og dører. Funksjonsglass kommer i flere typer og kan ofte kombineres.

Reduserer solvarmen som slipper inn i boligen. Glassene kan stoppe opptil 75 % av varmen fra solstrålene, uten at det går på særlig bekostning av lysinnslipp og utsikt.

Hindrer solstråler i å bleke møbler, gulv og andre ting i boligen. Glass med UV-filter fjerner opptil 98 % av strålene uten at det går på bekostning av lysinnslipp eller utsikt.

Egner seg godt på steder der det er vanskelig å komme til for å vaske vinduene. Glasset har et belegg som gjør at skitt og smuss løses opp av UV-stråler fra solen, som siden skylles vekk av regnet. I perioder uten nedbør kan du selvsagt hjelpe til med hageslangen. Merk at silikonbaserte produkter og nal ikke må brukes på denne typen glass.

Reduserer lyder svært effektivt på vinduer som vender ut mot vei, jernbane, trikk, barnehage eller andre støykilder. Støyreduserende glass kan også kombineres med alle andre typer funksjonsglass.

Finnes i mange forskjellige typer og egner seg godt i baderom. Frostet glass er den mest populære typen og gir god innsynsskjerming uten å hindre innslipp av lys.

Reduserer risikoen for damp, dugg og frost på utsiden av de nye godt isolerte vinduene. Merk at silikonbaserte produkter og nal ikke må brukes på denne typen glass.

Minsker risikoen for personskader hvis glasset skulle knuse, og egner seg godt i balkongdører og vinduer med lav plassering. Sikkerhetsglasset er svært sterk, noe som også gjør at et innbrudd vil ta lenger tid. Sikkerhetsglass kan også kombineres med alle andre typer funksjonsglass.

Denne nettsiden bruker cookies for at du skal ha best mulig opplevelse.