Montør

For å møte den store etterspørselen etter vårt fremgangsrike konsept «Vindusbytte Gjort Enkelt™», søker vi nå flere monteringspartnere som vil montere vinduer med oss.

Bli vår monteringspartner

Som monteringspartner driver du ditt eget selskap som representerer Signum ved bytte av vinduer. Du blir tildelt oppdrag av oss og er ansvarlig for disse. Godt gjennomførte oppdrag leder til flere nye oppdrag. Som monteringspartner slipper du å utføre befaring, beregne pris, levere tilbud og jobbe med salg. Vi tar hånd om alt dette og sørger for at de nye vinduene blir levert, så du kan fokusere på å utføre en førsteklasses montering.

Hvem ser vi etter?

Vi søker deg som har godt humør og liker å jobbe. Du har god erfaring innen arbeid med bytte av vinduer og prater et nordisk språk eller god engelsk. Du er god på planlegging, problemløsning og arbeider strukturert. Du er sosial og god til å ta vare på kunderelasjoner. Du driver i dag et enkeltpersonsforetak eller et aksjeselskap. Du vil bli en del av vår voksende organisasjon og samarbeide med oss under varemerket «Vindusbytte Gjort Enkelt™».

Synes du dette høres spennende ut, vil vi gjerne bli bedre kjent med deg. Send oss en søknad med kontaktopplysninger, informasjon om deg og ditt selskap. Vi kontakter potensielle kandidater for en uforpliktende samtale.

Kvalifikasjoner

Fordeler med å jobbe hos oss

Anerkjent varemerke

Som monteringspartner blir du en del av det godt innarbeidede varemerket: «Vindusbytte Gjort Enkelt™»

Mange oppdrag

Signum får stadig flere kunder, noe som gjør at du som monteringspartner får mange oppdrag.

Ryddige arbeidsforhold

Vi avtaler oppdrag i god tid og du mottar all nødvendig informasjon.

Søk her

Denne nettsiden bruker cookies for at du skal ha best mulig opplevelse.