Selger

For å møte den store etterspørselen etter vårt fremgangsrike konsept «Vindusbytte Gjort Enkelt™», søker vi nå flere hyggelige og flinke vinduseksperter som vil være med og skape trygge og fantastiske kundeopplevelser på Østlandet.

Bli vår nye selger

Signum tilbyr et bredt sortiment av vinduer og dører som produseres etter kundens ønsker og behov. Valgmulighetene er mange når det kommer til utseende, farg, form og funksjon. Som vindusekspert i Signum hjelper du våre kunder gjennom hele prosessen, fra valg av vinduer til ferdig resultat. Vi i Signum har fokus på kundeopplevelsen i alt vi gjør!

Hvem ser vi etter?

Du er en utadvendt relasjonsbygger med gode kommunikasjonsevner. Du jobber strukturert og effektivt og trives i en hektisk arbeidsdag med høyt tempo. Gode økonomiske resultater motiverer deg og du er genuint opptatt av god kundeservice. Du behersker norsk flytende både muntlig og skriftlig, samt gjør deg forstått på engelsk. Du vil jobbe i Oslo og omegn og må påregne kjøreavstand på opptil 1,5 time fra Oslo.

Har du erfaring med salg eller erfaring fra vindus- og/eller byggebransjen, er dette positivt, men ikke et krav. Ditt engasjement og evne til å lære er viktigere. Føler du deg ikke som en vindusekspert? Slapp helt av! Signums interne og eksterne opplæringsprogram for salg og produkter, gir deg alt du trenger for en god start.

Du må ha:

Hva skal du gjøre?

Å være vindusekspert og selger hos Signum er en spennende og utfordrende stilling. Du får stor frihet i planleggingen av din arbeidstid. Du avtaler dine egne kundebesøk og utfører befaringer. Med hjelp fra vårt tilbudsprogram lager du pristilbud og jobbar tett med oppfølging av kunden for å sikre at handelen går i boks. Du arbeider aktivt for å få flere kunder og gjør alt for å skape fantastiske kundeopplevelser.

Arbeidsoppgaver

Skaffe nye kunder

Utføre kundebesøk/befaring

Lage tilbud

Følge opp kunder

Kundekontakt

Ferdigbefaring etter utført arbeid

Gjennomføring av målrettede markedsaktiviteter

Følge opp eget budsjett og egne aktivitetsmål

Signum bytter vindu i Asker

Dette får du hos oss

Er dette perfekt match for deg? Send oss en søknad nå! Kandidater vurderes fortløpende, så ikke nøl om dette er en reise du vil være med på.

Kvalifikasjoner

Fordeler med å jobbe hos oss

Anerkjent varemerke

Hos Signum blir du en del av et godt innarbeidet varemerke som er synonymt med kvalitet og svært høy kundetilfredsstillelse.

Utviklingsmuligheter

Hos Signum får du faglig og personlig utvikling samt mulighet til å påvirke et selskap i sterk vekst.

Ryddige arbeidsforhold

Signum tilbyr ordnede lønns- og arbeidsforhold, pensjons- og forsikringsordninger.

Søk her

Denne nettsiden bruker cookies for at du skal ha best mulig opplevelse.