Det skal være enkelt å bytte vindu

Vi har derfor delt opp prosessen i 5 enkle steg. Alt du trenger gjøre for å komme i gang er å avtale tidspunkt for hjemmebesøk med en av våre vinduseksperter, så tar vi hånd om resten.
 

1. Hjemmebesøk

Vår vindusekspert kommer hjem til deg til avtalt tidspunkt. Under hjemmebesøket tar vår vindusekspert nøyaktige mål og sammen skreddersyr dere vinduene som passer best. Under hjemmebesøket avklares bestillingens omfang og pris. 


2. Monteringsbefaring

Når bestillingen er gjort, gjør vi en befaring for å forberede monteringen og legge til rette for en best mulig prosess. Slik sikrer vi at monteringen går raskt når dine skreddersydde vinduer leveres. 


3. Produksjon

På fabrikken produseres dine skreddersydde vinduer, som deretter leveres rett hjem til deg. Vinduene er av høy kvalitet og godt egnet for det nordiske klimaet.


4. Montering

Våre flinke montører sørger for at monteringen utføres i høy kvalitet og til avtalt tid. Etter at monteringen er utført, leverer vi dine gamle vinduer til gjenvinning.


5. Ferdigbesøk

Når arbeidet er ferdig utført, kommer vår vindusekspert på et ferdigbesøk og overleverer ditt garantibevis og dokumentasjon på utført arbeid.


 
© Copyright Signum AS