Vindusbytte Asker

Vil du skifte vinduene dine og bor i Asker?

Signum bytter vinduene dine med en enkel 5-stegsprosess.

Gratis befaring

Enkel prosess

Garantibevis

Er du bekymret for at vindusbyttet blir et stort og vanskelig prosjekt, og er ikke helt sikker på hva du skal velge?

Utskifting av vinduer trenger ikke å være vanskelig. Velger du en vindusspesialist, blir det enkelt. Signum fikser alt dette for deg!

PROBLEM

LØSNING

Signum bytter vindu i Asker

Vi har alt som trengs!

Vinduer

Velg blant mange forskjellige åpningsfunksjoner, farger eller funksjonsglass, for eksempel selvrensende eller soldempende glass.

Dører

Velg blant mange dører i klassisk eller morderne stil som finnes i en mengde farger. Kanskje du også vil ha en digital dørlås?

Tilbehør

Velg blant mange typer håndtak, ventiler og annet tilbehør til dine nye vinduer og dører.

Lister

Vi har et bredt sortiment av lister i både klassisk og moderne stil. Disse kan bestilles i akkurat den fargen du ønsker.

Foringer og blomsterbrett

Er praktisk når man vil plassere blomster eller andre pynteting i vinduets nederkant. Vi tilpasser blomsterbrettet etter akkurat dine ønsker.

Slik ser prosessen ut

1. Hjemmebesøk

Du får hjelp til å velge vinduer sammen med en vindusekspert.

2. Monteringsbefaring

Vi forbereder monteringen og tar nøyaktige mål.

3. Produksjon

Vinduene produseres i fabrikken og leveres direkte hjem til deg.

4. Montering

Dine nye vinduer monteres til avtalt tidspunkt.

5. Ferdigbesøk

Sluttresultatet blir kvalitetssikret og vi sørger for at du er fornøyd. I tillegg får du garantibevis.

Slik bytter vi dine vinduer
Anders Wold Bjerring, Asker
Read More
Dyktige og hyggelige, flotte vinduer, kan anbefales.
Ingrid Brekke, Bondibråten, Asker
Read More
Signum byttet fem vinduer med flott resultat. Bedriften benytter flinke og hyggelige håndverkere som utførte arbeidet til avtalt tid, til tross for en noe komplisert jobb. Prisen ble også som avtalt på tross av dette. Hyggelig og ryddig kommunikasjon med bedriften underveis. Feil håndtak fra fabrikken ble ordnet på er par dager. Anbefaler gjerne denne bedriften!
Nils-Petter Kristiansen, Slependen
Read More
Signum gjorde godt inntrykk fra første stund. Kommunikasjonen har vært utmerket, raske til å følge opp alle spøsmål underveis. Ikke billigste tilbudet vi fikk, men desidert mest ryddig og tillitsvekkende under befaring og gjennomføring. Gode og effektive håndverkere. God oppfølging og etterbefaring fra Andreas hos Signum, som på eget initiativ utførte mindre justeringer og forbedringer som vi som ikke fagfolk ikke har mulighet til å oppdage. Svært tillitsvekkende.
Manuela Røkke, Asker
Read More
Bra service, god oppfølgning, svarer på alle henvendelser og spørsmål som oppkommer. Befaring både før og etter arbeidet er gjort, gjør at jobben føler kvalitetssikret for meg som kunde. Anbefaler Signum på det sterkeste.
Fridtjof Lind Solbu, Borgen, Asker
Read More
Lett å holde kontakt med. God informasjon underveis. Pålitelig.
Previous
Next

Mest stilte spørsmål

Prisen på bytte av vinduer varierer mye. Det som avgjør hva prisen blir er: hvilken type vindu du velger, hvor mye arbeid som trengs for å bytte vinduene og hvor mange vinduer du skal bytte samtidig. Prisen kan variere mellom 14 000 – 45 000 kr per vindu. Normalt ligger prisen per vindu mellom 18 000 – 22 000 kr.

Du kan lese mer her: Pris ved bytte av vindu

Det som ofte tar lengst tid er selve produksjonen av vinduene. Leveringstiden på nye vinduer varierer normalt mellom 4-12 uker avhengig av type vindu og sesong. Selve monteringen går relativt raskt. Skal man for eksempel bytte 5-7 vinduer, kan man regne med at dette tar rundt 2-4 dager.

Det går veldig fint å bytte vinduer under alle årstider. Arbeidet med bytte av vinduer er stort sett lite væravhengig, da huset står uten vindu under et veldig kort tidsrom før det nye er på plass. Ønsker man litt kortere leveringstid og mulighet for noe lavere pris, kan det være lurt å gjøre det i lavsesongen. Dvs. desember, januar og februar.

Vinduer i tre trenger vedlikehold med skraping og maling med jevne mellomrom for at de skal holde seg i god stand over mange år. Hvis du vil slippe å bruke tid på skraping og maling i årene som kommer, er vedlikeholdsfrie vinduer rett valg for deg. Det koster litt mer nå, men er på lang sikt en fin investering i både tid og penger.

Vedlikeholdsfrie vinduer er egentlig helt vanlige trevinduer, men utsiden er kledd med lakkert aluminium som gjør vinduet svært værbestandig.

Når man skal bestille nye vinduer, kan man velge mellom 2- eller 3-lagsglass. Det som avgjør hva du skal velge, er hvor bra isolasjonsevne du vil at dine nye vinduer skal ha. Ønsker du best mulig isolasjon, velger du 3-lagsglass. Hvis du velger 2-lagsglass, får du fortsatt et godt isolert vindu sammenliknet med vinduer produsert før år 2000, men ikke like bra som nye vinduer med 3-lagsglass.

Prisforskjellen mellom 2- og 3-lagsglass er forholdsvis liten når man ser på totalkostnaden ved et vindusbytte. Merkostnaden for 3-lagsglass følger størrelsen på vinduet. Et stort vindu koster altså mer å oppgradere til 3-lagsglass enn et lite vindu. Normalt sett er kostnaden mindre enn 1 000 kr ekstra per vindu når man velger 3-lagsglass.

Hvis du bor i Asker, Bærum eller Oslo kommune, kan du søke om økonomisk støtte, hvis du velger 3-lagsglass. Disse støtteordningene dekker ofte merkostnaden for valg av 3-lagsglass.

Les mer om Asker kommunes støtteordning her

Les mer om Bærum kommunes støtteordning her

Les mer om Oslo kommunes støtteordning for privatpersoner her

Les mer om Oslo kommunes støtteordning for sameier og borettslag her

Ja,

Asker kommune tilbyr økonomisk tilskudd for deg som vil gjøre tiltak for å spare energi i boligen din. Dette inkluderer bytting av vinduene.

Du kan lese mer om ordningen her:

Støtte til bytte av vinduer i Asker Kommune

Lurer du på noe akkurat nå, kontakt oss via chatten nederst til høyre 

Det kan være vanskelig å velge rikgit når du skal ha nye vinduer. Dette hjelper signum deg med

Hvorfor Signum?

Når du velger Signum til å skifte vinduer, kan du være sikker på at du kommer til å føle deg trygg gjennom hele prosessen, fra første kontakt til ferdig resultat. Vi har fokus på kundeopplevelsen og kvalitet i alt vi gjør. Å være kunde hos Signum er trygt, enkelt og en hyggelig opplevelse. Vi er fornøyd først når du er fornøyd.

Bestill gratis befaring

Skriv inn kontaktinformasjonen din

Hvor skal vi komme på befaring?

Dette steget er valgfritt

Vil du legge til mer informasjon?


Hvordan hørte du om Signum?

Hva skjer når du fyller ut skjemaet?

Denne nettsiden bruker cookies for at du skal ha best mulig opplevelse.