Bestill gratis befaring

Vi ringer for å avtale tidspunkt

Vi kommer på befaring

Slik forbereder du deg til befaringen

Det er noen ting det er fint å begynne å tenke på, før vi kommer på befaring. Føler du deg usikker, rådgir vi deg gjerne under befaringen, så du kan finne de beste løsningene for ditt hjem.

Dette bør du tenke på

Det er lurt å tenke over hvilke vinduer du ønsker å skifte før befaringen. Hvis du velger å bytte ett eller to vinduer, blir prisen per vindu betydelig høyere enn om du bytter mange når du først er i gang. Du kan altså spare flere tusenlapper per vindu ved å bytte mange samtidig.

Når man skal skifte vinduer, er det lurt å tenke over om vinduene skal kunne åpnes, og i så fall, hvordan. Vinduer kan åpnes innover eller utover i ulike varianter.

Se alle alternativene her

Når man skal bestille nye vinduer, kan man velge mellom 2- eller 3-lagsglass. Det som avgjør hva du skal velge, er hvor bra isolasjonsevne du vil at dine nye vinduer skal ha. Ønsker du best mulig isolasjon, velger du 3-lagsglass. Hvis du velger 2-lagsglass, får du fortsatt et godt isolert vindu sammenliknet med vinduer produsert før år 2000, men ikke like bra som nye vinduer med 3-lagsglass.

Prisforskjellen mellom 2- og 3-lagsglass er forholdsvis liten når man ser på totalkostnaden ved et vindusbytte. Merkostnaden for 3-lagsglass følger størrelsen på vinduet. Et stort vindu koster altså mer å oppgradere til 3-lagsglass enn et lite vindu. Normalt sett er kostnaden mindre enn 1 000 kr ekstra per vindu når man velger 3-lagsglass.

Hvis du bor i Asker, Bærum eller Oslo kommune, kan du søke om økonomisk støtte, hvis du velger 3-lagsglass. Disse støtteordningene dekker ofte merkostnaden for valg av 3-lagsglass.

Les mer om Asker kommunes støtteordning her

Les mer om Bærum kommunes støtteordning her

Les mer om Oslo kommunes støtteordning for privatpersoner her

Les mer om Oslo kommunes støtteordning for sameier og borettslag her

Vedlikeholdsfrie vinduer er egentlig helt vanlige trevinduer, men utsiden er kledd med lakkert aluminium som gjør vinduet svært værbestandig.

Vinduer i tre trenger vedlikehold med skraping og maling med jevne mellomrom for at de skal holde seg i god stand over mange år.

Hvis du vil slippe å bruke tid på skraping og maling i årene som kommer, er vedlikeholdsfrie vinduer rett valg for deg. Det koster litt mer nå, men er på lang sikt en fin investering i både tid og penger.

Det er lurt å tenke over om du har behov for funksjonsglass i de nye vinduene. Funksjonsglass kommer i flere typer og kan ofte kombineres.

Les mer om de forskjellige typene her

Vinduer leveres i standardfargen bomullshvit, men kan bestilles i akkurat den fargen du ønsker. Du kan også velge forskjellig farge på inn- og utside.

Ytterdører kommer i veldig mange ulike design, så da er det lurt å allerede nå se nærmere på hva som er riktig stil for deg. Da får vi også satt opp tilbudet for deg mye raskere etter befaringen.

Se utvalget av ytterdører her

Listene rundt vinduet har mye å si for det totale inntrykket. Alle våre lister leveres i standardfargen bomullshvit, men kan også bestilles i akkurat den fargen du ønsker.

Finn din favoritt blant vårt store utvalg av lister her

Blomsterbrett kan bestilles som tilvalg og er en utvidelse av utforingen i bunnen av vinduet, som skaper en integrert «hylle» der det er mulig å plassere blomsterpotter og andre pynteting.

Se blomsterbrett her

Få støtte til vindusbytte

Denne nettsiden bruker cookies for at du skal ha best mulig opplevelse.